Feltöltve:

Hússal töltött padlizsán

timer 50
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 3

Hozzávalók

darálthús250 gramm
paradicsompüré150 milliliter
hagyma1 darab
friss petrezselyem zöld2 evőkanál
szárított oregánó1 teáskanál
közepes padlizsán2 darab
Rama Vajas Íz125 gramm
Knorr Hollandi mártás1 csomag

Elkészítés

1. lépés

Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Hosszában vágjuk félbe a padlizsánt. Kicsit kenegessük meg olajjal, majd süssük a sütőben 30 percig. Aprtísuk finomra a petrezselyemzöldet, hagymát és fokhagymát. Pirítsuk meg enyhén 2 evőkanál olíva olajban a hagymát és a fokhagymát.

2. lépés

Adjuk hozzá a húst, a petrezselyem zöldet és az oregánót. Pirítsuk enyhén barnára a húst és adjuk hozzá a paradicsom pürét. Kaparjuk ki a megsült padlizsán húsának egy részét. Daraboljuk fel, majd adjuk a húshoz.

3. lépés

Készítsük el a tasakon található leírás szerint a hollandi mártást. Tegyük vissza a padlizsán héjába ezt a húsos tölteléket. Öntsük rá a hollandi mártást, majd szórjuk meg a reszelt sajttal. Süssük 10 percig. Tálaljuk zöld salátával.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem