Hússal töltött cannelloni a Főételek kategóriában
Az olívaolajat felforrósítjuk egy nagy fazékban, hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát, majd addig pirítjuk, míg átlátszóvá és illatossá nem válik. Hozzáadjuk a húst és lepirítjuk, míg elfövi a levét. Sóval, borssal és oregánóval ízesítjük.
A cannelloni csöveket megtöltjük a húsos keverékkel. Hőálló edénybe helyezzük.
Egy kis fazékban elkeverjük a Knorr Fixet 250 ml hideg vízzel. Felforraljuk. A szószt a cannellonira öntjük, bőven megszórjuk reszelt sajttal, és lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben 200°C fokon 30 percig sütjük. Eltávolítjuk az alufóliát, majd addig sütjük tovább, míg a sajt aranybarnára nem sült.