Feltöltve:

Húspogácsa zöldséges tésztával

timer 40
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz6 dl
vöröshagyma1 darab
Delikát ételízesítő1 teáskanál
napraforgó olaj1 dl
vegyes zöldség10 dekagramm
nyers tojás1 darab
darált hús (marha vagy disznó)25 dekagramm
Knorr Bolognai szószos Spaghetteria1 csomag

Húspogácsa zöldséges tésztával a Előételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A darált húst egy keverőtálban összedolgozzuk a finomra vágott vöröshagymával, a tojással és a KNORR Delikát 8 ételízesítővel.

2. lépés

Apró gombócokat formázunk belőle, kiolajozott tesibe rakjuk és sütőben kb 170 fokon 15 perc alatt megsütjük.

3. lépés

Közben elkészítjük a tésztát. 6 dl vizet forralunk. A forrásban levő vízbe tesszük a KNORR Bolognai spaghetteriát és gyakran kevergetve kb 12 perc alatt készre főzzük.

4. lépés

A darabolt vegyes zöldséget kevés olajon lepirítjuk és a már majdnem kész spaghettériához adjuk.

5. lépés

A kisült húsgombócokat is óvatosan összeforgatjuk a tésztával és az egészet egy tányérra halmozzuk.

6. lépés

Meghintjük frissen vágott zöldhagymával és forrón tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 520"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 220"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem