Feltöltve:

Húspácolás

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

olaj1 dl
citrom leve darab
hús80 dekagramm
Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás1 csomag

Húspácolás a Szószok kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Húspácolás elkészítés 1. lépés képe

A húst szeleteljük, daraboljuk, attól függően, hogy milyen húst szeretnénk pácolni.

2. lépés

Húspácolás elkészítés 2. lépés képe

A pácport keverjük el egy edényben 1 dl olajjal, és fél citrom levével. A citromtól sokkal omlósabb lesz a hús, és jobban átjárja a pác.

3. lépés

Húspácolás elkészítés 3. lépés képe

A hússzeletek mindkét oldalát mártsuk a pácos olajba, majd tegyük egy edénybe.

4. lépés

Húspácolás elkészítés 4. lépés képe

Ha végeztünk, takarjuk le a húst egy fóliával, és hideg helyen hagyjuk állni legalább egy fél órát, de akár egy éjszakát is pácolódhat.
Ezután sütésre kész a hús. Hústól és kedvtől függően akár grillezhetjük, vagy kevés olajon hirtelen megsüthetjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 4"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem