vöröshagyma | 1 darab |
---|---|
tej | 3 dl |
napraforgó olaj | 3 evőkanál |
piros kaliforniai paprika | 5 dekagramm |
zöld kaliforniai paprika | 5 dekagramm |
Knorr Sajtszósz alap | 1 darab |
sárga kaliforniai paprika | 5 dekagramm |
füstölt sajt | 15 dekagramm |
előhűtött húsos tortellini | 50 dekagramm |
Húsos tortellini paprikás sajtmártásban a Főételek kategóriában
A húsos tortellinit KNORR Delikát 8-al ízesített vízben az előírások szerint kifőzzük.
Amíg fő, a vöröshagymát finomra vágjuk és lepirítjuk az olajon.
Felöntjük 3 dl tejjel elkevert KNORR Sajtszósz alappal.
Az alappal összeforraljuk a csíkokra vágott paprikákat, olívabogyót, majd ízesítjük KNORR Bazsalikomos ízbombával.
A kifőtt tortellinit összeforgatjuk a raguval és tálaláskor megszórjuk reszelt füstölt sajttal, néhány szelet paprikával és friss bazsalikommal.