Feltöltve:

Húsos töltött padlizsán

timer 30
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 3

Hozzávalók

tejföl1 dl
vöröshagyma1 darab
padlizsán2 darab
darált sertéshús20 dekagramm
reszelt sajt10 dekagramm
Knorr Mexikói chilis bab alap1 csomag
Globus Ketchup4 evőkanál
napraforgó étolaj3 evőkanál
panírmorzsa8 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

A padlizsánt hosszában félbevágjuk, kis talpat vágunk rá, hogy ne billegjen. Kivágjuk a közepét és tepsibe tesszük, a kivájt középrészt kis kockára vágjuk, félretesszük.

2. lépés

A finomra vágott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, az őrölt köményt, a babérlevelet, röviden pároljuk, majd hozzáadjuk a kis kockára vágott padlizsánt, az Alapot, és felöntjük 2,5 dl vízzel.

3. lépés

Kevergetve felforraljuk, készre főzzük, összekeverjük a panírmorzsával, és a kivájt padlizsánba töltjük.

4. lépés

Meglocsoljuk a tejföllel elkevert ketchuppal, megszórjuk reszelt sajttal és 200 °C-ra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük. Burgonyapürével tálalhatjuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem