Feltöltve:

Húsos-sárgarépás töltött palacsinta

timer 60
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sárgarépa2 darab
vöröshagyma1 darab
tojás1 darab
bors csipetnyi
tej2 dl
liszt30 dekagramm
szalonna10 dekagramm
csipetnyi
Knorr Milánói makaróni alap1 csomag
darált hús30 dekagramm

Húsos-sárgarépás töltött palacsinta recept.

Elkészítés

1. lépés

Húsos-sárgarépás töltött palacsinta elkészítés 1. lépés képe

A krumplit le reszeljük, sóval, borssal ízesítjük, majd tojást, lisztet és tejet teszünk bele. Kicsit sűrűbbnek kell lennie, mint a palacsintatésztának, majd a palacsintákat kisütjük.

2. lépés

Húsos-sárgarépás töltött palacsinta elkészítés 2. lépés képe

Olajon megpirítjuk a kockára vágott szalonnát, hagymát és a reszelt sárgarépát. Ha már megpuhult a répa, megszórjuk liszttel és felengedjük 2 dl tejjel. Sűrű besamell mártást készítünk belőle. Sóval, borssal ízesítjük és félretesszük.

3. lépés

Húsos-sárgarépás töltött palacsinta elkészítés 3. lépés képe

Olajon megdinszteljük a darált húst. Felengedjük vízzel és beleöntjük a makaróni alapport. Ha besűrűsödött, a két masszát összekeverjük és 1 tojást belekeverünk. A palacsintatésztába betöltjük a szószt, majd egy tepsibe tesszük.

4. lépés

Húsos-sárgarépás töltött palacsinta elkészítés 4. lépés képe

Előmelegített sütőben, közepes hőfokon 10 percig sütjük. Tálaláskor tejföllel meglocsoljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 4
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 180"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem