Húsos rakott karfiol-brokkoli
Húsos rakott karfiol-brokkoli
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 3 dl
  • karfiol - 70 dekagramm
  • brokkoli - 20 dekagramm
  • darált hús - 30 dekagramm
  • reszelt trappista sajt - 12 dekagramm
  • Knorr mediterrán rakott zöldésg Rafinéria Alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A karfiolt és brokkolit rózsáira szedjük, forrásban lévő vízben röviden előfőzzük, majd leszűrjük.
  2. A darált húst kevés olajon megpirítjuk, hozzáöntjük a vizet és a tasak tartalmát, felforraljuk.
  3. A zöldféléket hőálló tálba terítjük, ráöntjük a húsos szószt, és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőbe tesszük, és közepes hőfokon fél óra alatt átsütjük.