A palacsinta-tészta hozzávalóiból csomómentes tésztát keverünk és palacsintákat sütünk.
2. lépés
A hagymákat felaprítjuk és kevés olajon megpároljuk,majd hozzáadjuk a húst és megpirítjuk.
3. lépés
Hozzáadjuk a milánói alapot és 3 dl vizet,majd jól elkeverjük és hagyjuk rotyogni,kb.20 percig.Megszórjuk bazsalikommal.
4. lépés
A húst kiszedjük,úgy hogy maradjon egy kis szaft a lábasban.Fogunk egy palacsintát,teszünk rá 2-3 kanálnyi húst.A palacsinta két szélét behajtjuk,majd rá a másik két szélét,kis csomagot kialakítva.
5. lépés
Tepsibe pakoljuk őket és megszórjuk reszelt sajttal.
6. lépés
200 fokra előmelegített sütőben,addig sütjük,amíg ráolvad a sajt. A megmaradt szaftot melegítjük és hozzákeverjük a tejfölt,majd hagyjuk rottyanni egyet, és ezzel locsoljuk meg tálaláskor a palacsintákat.