Feltöltve:

Húsos – kukoricás tekercs

timer 45
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 evőkanál
chili paprika1 csipetnyi
csirkemell filé1 darab
natúr joghurt3 evőkanál
paradicsom1 darab
tojás2 darab
petrezselyemzöld1 csokor
tej2 dl
fokhagymagerezd1 darab
burgonya1 darab
liszt20 dekagramm
paprika1 darab
pirospaprika1 evőkanál
fejes saláta1 darab
kukorica konzerv1 darab
aprított vöröshagyma1 darab
színes bors1 csipetnyi

Elkészítés

1. lépés

A burgonyákat tisztítsuk meg, majd egy tálba nagy lyukú reszelőn reszeljük le. Majd ezt követően hozzáadjuk a tejet a tojást, a lisztet és az apróra vágott petrezselymet. Az egészet keverjük össze, sűrű masszává. Palacsintasütőben forró olajt hevítünk, és 3 evőkanállal teszünk a masszából és mindkét oldalát arany barnára sütjük.

2. lépés

A húsraguhoz, a felaprított hagymát pirítsuk meg a margarinon, és adjuk hozzá a felaprított paprikát, paradicsomot és a fokhagymát. Mikor összedinsztelődött, szórjuk hozzá a pirospaprikát és rögtön forgassuk bele a felkockázott csirkét, majd öntsük fel 1 dl vízzel, majd ízesítsük kevés chili paprikával, sóval és borssal ízlés szerint. 10 perc elteltével adjuk hozzá a kukoricát és pároljuk 5 percig még.

3. lépés

Legvégül rakjuk össze a "tekercset" : burgonyás- petrezselymes palacsintákra kerül 1 db salátalevél, 2 evőkanál húsos kukoricás ragu, majd tekerjük fel.

4. lépés

Az öntethez valókat jól keverjük össze.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 4
Megnézem