Húsos dolma a Előételek kategóriában
Kis kockára vágjuk a hagymát és adjuk a húshoz.
Az egészet keverjük össze a Knorr Gyros alappal és adjuk hozzá a rizst és a citromlevet.
A szőlőleveleket tegyük sózott, forrásban lévő vízbe 4 percre, majd szűrjük le, és öntsük le hideg vízzel.
Mindegyik levelet terítsük ki egy deszkára és töltsük meg őket egy kanálka töltelékkel. A leveleket hajtsuk be az oldalukon, majd szorosan tekerjük fel. Ügyeljünk arra, hogy a tekercsek ne legyenek túl nagyok.
A megtöltött szőlőleveleket helyezzük el egy edényben, öntsük le Knorr Házias Tyúkhús Levesalappal készült levessel - és az egészet fedjük le úgy, hogy a tőtike ne úszhasson fel az edény tetejéhez.
Az egészet főzzük 45 percig kis lángon, lefedve. A tőtikét joghurtos-fokhagymás mártással tálaljuk, amelyet a tasakhoz csatolt mártásalapból készítsünk el.