Húsleves polentával a Levesek kategóriában
Forraljuk fel a tejet a margarin felével és a Knorr Házias Tyúkhús levesalappal.
A forró tejbe lassanként szórjuk a kukoricadarát, és alaposan keverjük el, nehogy csomós legyen. Ha már az egészet beleszórtuk, keverjük lassanként, a legjobb ha fakanállal és így főzzük 20 percig, ügyelve arra hogy ne égjen oda. Ez lesz a polenta, vagy puliszka.
A polenta főzésének vége előtt szórjuk bele a reszelt parmezánt és adjuk hozzá a kész levesből kivett, felaprított húst, keverjük össze alaposan.
A kész polentát öntsük6 db olívával kikent kis formákba, simítsuk el és tegyük félre kihűlni, hogy a massza megdermedjen (mint a sűrű tejbegríz).
A megdermedt polentát óvatosan ütögetve, üssük ki a formákból, szeleteljük fel és süssük át a megmaradt margarinon.
A polenta darabokat tegyük tányérra, öntsük le forró levessel és szórjuk meg aprított petrezselyemmel.