Húsleves parmezános pestós galuskával
Húsleves parmezános pestós galuskával
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 3 dekagramm
  • zsemlemorzsa - 12 dekagramm
  • tojás - 3 darab
  • Knorr Tyúkhúsleveskocka - 2 darab
  • őrölt szerecsendió - csipetnyi
  • reszelt citromhéj - 1 teáskanál
  • parmezán - 8 dekagramm
  • zöld pesto - 4 evőkanál

Elkészítés:

  1. A feltört tojásokhoz hozzákeverjük a zsemlemorzsát, a pesto szószt, a citromhéjat, a szerecsendiót, a sót és a borsot.
  2. A margarint habosra keverjük a parmezánnal, és a fenti masszához adjuk.
  3. 1,2 l vizet forralunk, beletesszük a leveskockákat, és ha elolvadtak, galuskaszaggatóval beleszaggatjuk a fenti masszát a levesbe.
  4. Pár percig forraljuk, míg a galuskák megfőnek és azonnal fogyasztjuk.