Húsgombócok házias marhahús levesalappal
Húsgombócok házias marhahús levesalappal
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 1 darab
  • füstölt szalonna - 200 gramm
  • Knorr Házias Marhahús Levesalap - 1 darab
  • darált hús - 500 gramm

Elkészítés:

  1. Béleljük ki egy edény alját a szalonna szeletekkel, és fektessük rájuk a húsgombócokat.
  2. A tetejükre fektessük a paradicsom szeleteket, dobjunk rá néhány boróka bogyót és süssük az egészet, vigyázva, hogy ne égjen oda.
  3. Fél óra múlva vegyük kisebbre a lángot, és pároljuk kb. 20 percig. Amikor elkezd levet ereszteni, adjuk hozzá a Knorr házias marhahús levesalapot.