Feltöltve:

Húsgolyók nyári fűszerkoszorúban

timer 45
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Knorr Bolognai spagetti alap1 csomag
petrezselyemzöld1 csokor
olívaolaj4 evőkanál
citrom leve1 darab
kapribogyó2 teáskanál
zöldhagyma2 darab
ruccola1 csomag
darált hús30 dekagramm

Húsgolyók nyári fűszerkoszorúban a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A darált húst sóval, borssal fűszerezzük, apró golyókat készítünk belőlük vizes kézzel, majd hőálló tálba rakjuk.

2. lépés

A tasak tartalmát elkeverjük 3 dl vízzel, ráöntjük a húsgolyókra és a sütőben fél óra alatt átsütjük.

3. lépés

Közben a zöld fűszereket lemossuk, lerázzuk róluk a nedvességet és a leveleket apróra tépkedjük. A zöldhagymát nagyon vékony karikára, a nektarint apró kockákra vágjuk, majd az összes hozzávalót a kapribogyóval együtt lazán összekeverjük.

4. lépés

Elkeverjük a citromlét, az olívaolajat, a sót, a borsot és meglocsoljuk vele a zöld-féléket.

5. lépés

Tálaláskor a fűszersalátából koszorút rakunk körben a tányéron, közepükbe halmozzuk az apró sült húsgolyókat és rozsos kenyérrel kínáljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem