Hús krumpliágyon recept.
A krumplit megpucoljuk és felkarikázzuk. A hagymát és a szalonnát felkockázzuk. Egy teflon sütőbe 2 evőkanál olajat öntünk, beletesszük a krumplit és eloszlassuk a tetején a szalonnát és a hagymát. Knorr delikáttal ízlés szerint fűszerezzük.
A tarját felszeleteljük. A szeleteket ketté osztjuk. Egy tálba összekeverjük a kechupot és a pirosaranyt, ízlés szerint borssal fűszerezzük. Egy másik tálba beletesszük a mustárt ehhez is adhatunk egy kevés borsot. A hússzeleteket ízlés szerint sózzuk, majd az egyik adag húst a kechuppos keverékkel a másik adagot a mustárral kenjük meg mindkét oldalt.
Ráhelyezzük a krumpliágyra, 2 dl vizet öntünk alá és alufóliával lefedjük. 180 fokos sütőben kb 60 perc alatt készre sütjük. Félidőben a húsokat megforgatjuk és az utolsó 5 percben levesszük a fóliát, hogy piruljon le a hús.