Hideg málnakrémleves mini túrógombócokkal
Hideg málnakrémleves mini túrógombócokkal
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tojás - 1 darab
  • Rama Classic - 1 evőkanál
  • túró - 25 dekagramm
  • búzadara - 1 evőkanál
  • 1,5%-s tej - 1 liter
  • Knorr Málnakrémleves gyümölcsdarabokkal - 2 csomag

Elkészítés:

  1. A túrót keverjük össze a tojással, a margarinnal, a búzadarával és egy csipet sóval. Hagyjuk állni néhány percig, majd formázzunk apró gombócokat, és gyöngyöző, forrásban lévő vízben főzzük ki őket. Miután megfőtt, szedjük ki a gombócokat, és hideg vízben hűtsük le.
  2. A KNORR Málnakrémlevest habverővel keverjük össze az 1 liter tejjel, és pihentessük pár percig a hűtőszekrényben.
  3. Tálalásnál tegyünk a gombócokból a csészékbe, és szedjük rá a levest.
  4. Ízlés szerint a levesek tetejét dekorálhatjuk apróra vágott citromfűvel vagy pirított mandulaszeletekkel.