Hering édes-savanyú mártásban
Hering édes-savanyú mártásban
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • tej - 1 darab
  • sajt - 20 dekagramm
  • Knorr Édes-savanyú mártás - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Alaposan mosd meg a heringet, tedd tála és öntsd le tejjel. Áztasd kb. 20 percet, majd szárítsd le papírtörlőn. A nagy szeleteket vágd félbe.
  2. Vágd a sajtot hasábokra.
  3. Minden halszeletre egy hasáb sajtot tegyél, tekerd fel és tűzd össze fogpiszkálóval.
  4. Szűrd le az ananászt a levétől, majd keverd össze a levet a Knorr édes-savanyú mártással és forrald fel egy lábosban 5-7 percig. Ezután hűtsd le.
  5. Helyezd a hering tekercseket egy tányérra és öntsd le a hideg mártással. Tálald.