Hentes tokány
Hentes tokány
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • csemege uborka - 15 dekagramm
  • gomba - 10 dekagramm
  • Főzőtejszín - 1 dl
  • bacon - 5 dekagramm
  • pulykamell - 30 dekagramm
  • napraforgó étolaj - 3 evőkanál
  • Delikát8 ételízesítő - 1 evőkanál
  • Knorr Vadas alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A csíkokra vágott pulykamellet és a bacont a felforrósított olajon megpirítjuk, delikáttal és őrölt borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a felcsíkozott csemegeuborkát, a gombát és összepirítjuk.
  2. Felöntjük a KNORR Vadas Rafinériával elkevert tejszínnel és vízzel. Kevergetés közben jól kiforraljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.