Héjában sült fűszeres burgonya
Héjában sült fűszeres burgonya
  • timer50 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 10 dekagramm
  • burgonya - 1 kilogramm
  • szárított bazsalikom - 1 teáskanál
  • szárított oregánó - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. A burgonyát alaposan megtisztítjuk, mert héjában tálaljuk.
  2. Előmelegített sütőbe tesszük a sütő rácsára, és 220 fokon 45 perc alatt készre sütjük.
  3. Ezalatt elkeverjük a margarint a fűszerekkel, a csipet sóval, és borssal.
  4. A megsült burgonyákat egy tálba tesszük, meglocsoljuk egy kis vízzel, és letakarjuk 10 percre, így elválik a héjától. Keresztben megvágjuk mindegyiket, és rátesszük a fűszeres margarint.