Házias tyúkhúsleves kukoricadara galuskával
Házias tyúkhúsleves kukoricadara galuskával
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Házias Tyúkhús Levesalap - 1 darab
  • Rama Classic - 5 dekagramm
  • leveszöldség - 15 dekagramm
  • Delikát ételízesítő - 1 teáskanál
  • mélyhűtött zöldborsó - 10 dekagramm
  • nyers tojás - 2 darab
  • kukoricadara - 10 dekagramm
  • kis csokor petrezselyemzöld - 1 csokor

Elkészítés:

  1. A tojásokat keverjük jól el a puha, de nem olvadt RAMA margarinnal, adjuk hozzá a finomra vágott petrezselyem felét és a Delikátot.
  2. Keverjük jól át, majd dolgozzuk össze a kukoricadarával.
  3. Tegyük fóliával lefedve a hűtőbe 25-30 percre.
  4. Ezalatt forraljunk bő 1 liter vizet, tegyük bele a KNORR Házias tyúkhúsleves alapot és főzzük bele a darabolt zöldségeket és a zöldborsót.
  5. Ha kisebb galuskákat szeretnénk, akkor teáskanállal, ha nagyobbakat, akkor evőkanállal szaggassuk a gyöngyözve forró levesbe a galuskatésztát.
  6. Fedő alatt, lassú forralással 10-15 perc alatt főzzük készre, majd a maradék petrezselyemmel megszórva tálaljuk.