Knorr Házias Tyúkhús Levesalap | 1 darab |
---|---|
sárgarépa | 10 dekagramm |
Rama Classic | 5 dekagramm |
csiperke gomba | 10 dekagramm |
finomliszt | 1 evőkanál |
napraforgó olaj | 3 evőkanál |
Globus Mustár tubus | 1 evőkanál |
12%-os tejföl | 1 darab |
fehérrépa gyökér | 10 dekagramm |
fiatal zeller | 10 dekagramm |
sertéscomb | 20 dekagramm |
Házias tejfölös raguleves a Levesek kategóriában
A felhevített RAMA Margarinban lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát majd hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst. Együtt pirítjuk, majd felengedjük 1 liter vízzel és ízesítjük a KNORR Házias Tyúk levesalappal.
Félpuhára pároljuk a húst, majd összefőzzük a kockázott zöldségekkel. Legvégül besűrítjük a lisztből és tejfölből készített habarással, majd ízesítjük a GLOBUS Mustárral és jól kiforraljuk.
Ha szükséges utánaízesítjük KNORR Delikát 8 ételízesítővel. Kínálhatunk mellé citromot, lehetőség szerint szórjuk meg a kész levest frissen vágott petrezselyemzölddel.