paradicsom | 6 darab |
---|---|
vöröshagyma | 1 darab |
tojás | 1 darab |
liszt | 1 evőkanál |
Knorr Házias Marhahús Levesalap | 2 darab |
tejföl 20%-os | 2 evőkanál |
Házias paradicsomnleves csurgatott tésztával a Levesek kategóriában
Forrázzuk le a paradicsomokat enyhén forrásban levő vízben és szedjük le a héjukat. A hagymát pucoljuk meg és vágjuk kockára. A meghámozott paradicsomokat vágjuk nagyobb kockákra.
Tegyük egy lábosba a paradicsomot és a hagymát. Adjunk hozzá egy liter vizet, turmixoljuk le egy botmixerrel és főzzük kis lángon .
Aprítsuk fel a petrezselyemzöldet és adjuk a leveshez a Knorr Házias Marhahús levesalappal együtt.
Ezután összekeverjük a tojást a liszttel és egy kis mennyiségű vízzel, hogy meglehetősen laza, folyós tészta keletkezzen.
Vékony sugárban folyassuk a forró levesbe, hogy kis galuskák képződjenek. Végül adjuk hozzá a tejfölt esetleg kevés sóval utánízesítünk, majd rövid forralás után tálalhatjuk is.