A tejet meglangyosítjuk, és felfuttatjuk benne a szalakálit. A lisztet elmorzsoljuk a Ramával, hozzáadjuk a felfuttatott szalakális tejet és a többi hozzávalóból tésztát gyúrunk, jól összedolgozzuk. 6 egyforma cipóra osztjuk, jó vékonyra, gáz tepsi nagyságúra, kinyújtjuk. 180 fokos sütőben, sütőlapon külön-külön világos barnára megsütjük. Gyorsan megsülnek. Minden lapot sütés előtt villával megszurkálunk, hogy ne púposodjon fel. A cukrot karamellizáljuk, vigyázzunk, hogy ne égjen meg. A pudingokat és a kakaóport elkeverjük a tejjel. Mikor felolvadt a cukor felengedjük a pudingos tejjel és krémmé főzzük. Ha egy kicsit kihűlt elkeverjük Ramával. Még melegen megtöltjük a lapokat. 1 napot állni hagyjuk, másnap lehet szeletelni. Porcukorral a tetejét meghinteni vagy lehet csokimázat is rátenni. Nagyon finom puha lesz.