Harcsaszelet Molnárné módra
Harcsaszelet Molnárné módra
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 10 dekagramm
  • olaj - 2 dl
  • burgonya - 30 dekagramm
  • harcsafilé - 2 darab

Elkészítés:

  1. A harcsafilét sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk. Lisztbe mártjuk, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.
  2. A Rama margarint felhevítjük és ha elkezd barnulni, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, pici sót, citromlevet, borsot. Ezt kenjük a harcsaszeletekre.
  3. A harcsaszeleteket burgonyával tálaljuk, melyhez a krumplit megfőzzük és a főzés utolsó pillanatában beleteszünk ízlés szerint apróra vágott petrezselyemzöldet.