Harcsapaprikás 20 perc alatt a Főételek kategóriában
Melegítsük fel a tészta főzővizet, majd főzzük ki annak tasakján olvasható utasítások szerint. Eközben a kockákat 1 evőkanál olajban dolgozzunk el krémes pasztává egy evőkanál segítségével, majd lazítsuk vissza a pasztát 1 evőkanál olaj hozzáadásával.
A harcsát vágjuk kockákra, keverjük el a fűszeres olajjal és pirítsuk meg egy mélyebb serpenyőben, további olaj hozzáadása nélkül, kb. 2 percig, hogy a harcsadarabok minden oldala kicsit megpiruljon.
Keverjük ki a tejfölt 2-3 evőkanál meleg vízzel a fűszeres olaj elkészítéséhez használt edényben. A megpirult harcsát szórjuk meg egy csapott evőkanál liszttel, öntsük hozzá a tejfölt, és időnként megkeverve pároljuk lassú tűzön 7 percig. Közben a kifőtt tésztát ízesítsük 1 teáskanál Delikáttal, keverjük össze a túróval.