Feltöltve:

Harcsafilé zsályában és sonkában sütve

timer 25
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olaj4 evőkanál
sonka4 szelet
Knorr Halászlékocka2 darab
zsályalevél4 darab
harcsafilé60 dekagramm

Harcsafilé zsályában és sonkában sütve a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A harcsafilét tisztítsuk meg és vágjuk 4 egyenlő darabra.

2. lépés

A halászlé kockákat nyomkodjuk szét és keverjük simára 2 evőkanál olajban. Majd jól dörzsöljük be vele a harcsa darabokat. Tegyük be a hűtőbe egy fél órára. (Közben elkészíthetjük a köretet hozzá.)

3. lépés

Tegyünk egy-egy zsályalevelet a halra, majd tekerjük be a vékony sonkaszeletekkel. (Ha nincs friss zsályánk, szórjuk meg szárított zsályával a halat és így tekerjük be.)

4. lépés

Egy serpenyőben forrósítsunk fel olajat és kis-közepes lángon süssük készre a halszeleteket. Tálaljuk margarinon fonnyasztott spenótlevelekkel és burgonyapürével.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem