Hamis vadraguleves
Hamis vadraguleves
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • kakukkfű - 1 teáskanál
  • tejföl - 2 dl
  • sárgarépa - 10 dekagramm
  • vöröshagyma - 1 darab
  • Rama Classic - 5 dekagramm
  • aprított fokhagyma gerezd - 2 darab
  • Knorr Zöldségleveskocka - 2 darab
  • finomliszt - 1 evőkanál
  • zeller - 10 dekagramm
  • csiperkegomba - 10 dekagramm
  • borókabogyó - 2 darab
  • napraforgóolaj - 3 evőkanál
  • Globus Mustár tubus - 1 evőkanál
  • sertéscomb - 20 dekagramm
  • gyökér - 10 dekagramm

Elkészítés:

  1. A felhevített RAMA margarinban lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát majd hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst. Ízesítjük a KNORR Zöldségleves kockával, a zúzott fokhagymával, és a fűszerekkel.
  2. Felöntjük vízzel, félpuhára pároljuk, majd összefőzzük a kockázott zöldségekkel.
  3. Legvégül besűrítjük a lisztből és tejfölből készített habarással, ízesítjük a GLOBUS mustárral, jól kiforraljuk.
  4. Kínálhatunk mellé citromot, lehetőség szerint szórjuk meg a kész levest frissen vágott petrezselyemzölddel.