kakukkfű | 1 teáskanál |
---|---|
tejföl | 2 dl |
sárgarépa | 10 dekagramm |
vöröshagyma | 1 darab |
Rama Classic | 5 dekagramm |
aprított fokhagyma gerezd | 2 darab |
Knorr Zöldségleveskocka | 2 darab |
finomliszt | 1 evőkanál |
zeller | 10 dekagramm |
csiperkegomba | 10 dekagramm |
borókabogyó | 2 darab |
napraforgóolaj | 3 evőkanál |
Globus Mustár tubus | 1 evőkanál |
sertéscomb | 20 dekagramm |
gyökér | 10 dekagramm |
Hamis vadraguleves a Levesek kategóriában
A felhevített RAMA margarinban lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát majd hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst. Ízesítjük a KNORR Zöldségleves kockával, a zúzott fokhagymával, és a fűszerekkel.
Felöntjük vízzel, félpuhára pároljuk, majd összefőzzük a kockázott zöldségekkel.
Legvégül besűrítjük a lisztből és tejfölből készített habarással, ízesítjük a GLOBUS mustárral, jól kiforraljuk.
Kínálhatunk mellé citromot, lehetőség szerint szórjuk meg a kész levest frissen vágott petrezselyemzölddel.