Halleves
Halleves
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • fekete bors - 6 mag
  • szegfűbors - 6 darab
  • Knorr Zöldségleveskocka - 1 darab
  • hagyma - 3 darab
  • szárított kakukkfű - 1 evőkanál
  • leveszöldség (káposzta nélkül) - 1 darab
  • Friss halak (farokkal, fejjel) - 1 kilogramm

Elkészítés:

  1. A zöldségekből, a hagymából, a Knorr zöldségleves kockából és a fűszerekből főzz levest.
  2. A forró levesbe tedd bele a megtisztított, megmosott és darabokra vágott halat (vagy a fejtről leesett hulladékot, stb.). Főzd együtt kb. fél órát, esetleg ízesítsd, majd hűtsd le.
  3. Tésztával, vagy a levesben főtt kis kagylótésztával tálald.