Hajdinás egytálétel
Hajdinás egytálétel
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person8 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 3 evőkanál
  • zsemlemorzsa - 2 evőkanál
  • tojás - 4 darab
  • Knorr Zöldségleveskocka - 2 darab
  • feta sajt - 20 dekagramm
  • csiperke gomba - 25 dekagramm
  • kék sajt - 20 dekagramm
  • hajdina - 50 dekagramm

Elkészítés:

  1. A megmosott hajdinát öntsük le egy liter lobogó vízzel, adjunk hozzá egy kanál margarint és a Zöldségleves-kockát. Főzzük 10 percig, szűrjük le, ha szükséges, majd tegyük félre.
  2. Kockázzuk fel a sajtokat. A megmosott gombát szeleteljük fel.
  3. Pirítsuk meg a gomba felét 1 evőkanál margarinon.
  4. Adjuk a hajdinához a sajtokat és a megpirított gombát.
  5. Üssük bele a masszába a tojásokat és keverjük össze. Tegyük át a masszát egy margarinnal kikent és zsemlemorzsával megszórt hőálló edénybe.
  6. A tetejét fedjük be a maradék gombával. Süssük 180 fokos sütőben kb. 40 percig.