Hagymás pecsenye
Hagymás pecsenye
  • timer15 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 2 darab
  • olaj - 4 evőkanál
  • liszt - 2 evőkanál
  • Knorr Flekken Villámpác - 1 evőkanál
  • Globus Mustár - 1 evőkanál
  • sertéstarja - 4 szelet

Elkészítés:

  1. A hússzeletek mindkét oldalát fűszerezzük a villámpáccal, mustárral bekenjük, borssal meghintjük és félretesszük. A hagymát tisztítás után vékony karikákra vágjuk, majd 2 evőkanál forró olajra öntjük. Gyorsan összekeverjük, ezután fedővel letakarva üvegesre pároljuk.
  2. Az edényben lefedve hagyjuk tálalásig. A mustáros hússzeleteket lisztbe mártjuk, és a megmaradt olajon hirtelen, erős lángon mindkét oldalát 3-3 percig pirítjuk, majd a még meleg párolt hagymával vastagon beborítjuk. Azonnal tálaljuk.