Hagymás kínai oldalas a Főételek kategóriában
A megmosott oldalast daraboljuk fel a csontközöknél, szórjuk meg a Delikáttal vagy sóval, borssal. A hagymát vágjuk félkarikára.
A Kínai Pirított Csirke Rafinériát keverjük el 2 dl hideg vízben, adjuk hozzá a hagymát, az ízesített oldalast és ízlés szerint 2-3 ek szójaszószt.
Keverjük jól el és pácoljuk 30 percen keresztül (a pácolás elhagyható, bár így az ízek kevésbé jutnak el az oldalasba).
A bepácolt oldalast a páclével együtt tegyük egy hőálló edénybe, tepsibe, fedjük le alufóliával, és 180°C fokos sütőben süssük 1 órán keresztül. 1 óra elteltével forgassuk át az oldalasokat a lében, és süssük további 30 percig, fólia nélkül. Eközben főzzük készre a spagettit.
Az oldalast vegyük ki a hagymás szaftból, a szaftot keverjük a kifőtt spagettihez és együtt tálaljuk.