Hagymás csirkecombok lecsóval és steak burgonyával a Főételek kategóriában
A csirkecombokat sózzuk borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk. 2 hagymát felszeleteljük. Egy sütőzacskóba öntünk 1/2 dl étolajat, majd a hagymát és csirkecombokat tesszük bele. A zacskót lezárjuk, egy tepsibe tesszük és 180°C-on 40 percig sütjük. Kivesszük a sütőzacskóból és pirosra sütjük a csirkecombokat.
Közben a többi hagymát a megpucoljuk, kettévágjuk, és felszeleteljük. A paprikát kicsumázzuk és szeleteljük. A paradicsomot szeleteljük. Hozzáadjuk a hagymához, megfonnyasztjuk, majd felöntjük, egy kis vízzel felöntjük. Sózzuk borsozzuk, esetleg egy csipet cukrot adunk hozzá. Ha nagyon híg még egy kanál sűrített paradicsomot adhatunk hozzá. Készre pároljuk.
Az újburgonyát megmossuk, de nem hámozzuk meg. Forrásba lévő vízbe tesszük, puhára főzzük.
Negyedekre vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, meglocsoljuk étolajjal, és a sütő grill funkcióján 200°C-on pirosra sütjük.