Feltöltve:

Hagymás burgonya saláta

timer 40
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl1 dl
vöröshagyma1 darab
olaj1 evőkanál
cukor1 evőkanál
őrölt fehér bors1 teáskanál
Globus Majonéz2 dl
fekete őrölt bors1 teáskanál
krumpli50 dekagramm
Globus Mustár2 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk apró kockákra, és sós vízbe főzzük puhára. A vöröshagymát pucoljuk meg, és vágjuk apró kockákra.

2. lépés

Amíg fől a burgonya, készítsük el a saláta alapot.
A tejfölt, és az étolajat, egy mélyebb üvegtálban keverjük ki kézi habverő segítségével, csomó mentesre. Adjuk hozzá a mustárt, és ismét addig keverjük amíg csomó mentes nem lesz. Ezután adjuk hozzá a majonézt, jól keverjük ki a saláta alapot. Végül fűszerezzük, a két féle borssal, és a porcukorral. Ha van rá lehetőségünk, akkor a cukrot szitáljuk bele, mert úgy nem lesz csomós

3. lépés

Ha megfő a burgonya, szűrjük le, és várjuk meg még kihűl. Ezután a saláta alapba keverjük bele, a hagymával együtt.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem