Hagymaleves
Hagymaleves
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tojássárgája - 2 darab
  • Rama Vajas Íz - 2 evőkanál
  • vöröshagyma - 50 dekagramm
  • Knorr Tyúkhúsleveskocka - 2 darab
  • Knorr Póréhagyma krémleves - 1 csomag
  • bor - 1 darab

Elkészítés:

  1. Vágjuk szeletekre a hagymát, majd dinszteljük meg a margarinon. Keverjük el a Tyúkhúsleves-kockákat 1 liter lobogó vízben.
  2. A hagymához öntsük hozzá az alaplevet.
  3. Főzzük pár percig, majd passzírozzuk át szitán, keverjük hozzá a bort és forraljuk fel.
  4. A Knorr levest keverjük el hideg vízben, majd öntsük a forró leveshez. Forraljuk fel és vegyük le a tűzről.
  5. Adjuk hozzá a kevés levessel összekevert tojássárgát, ízesítsük curry-vel és szerecsendióval. Pirítóssal tálaljuk.