Hagymaleves sajtos pirítóssal
Hagymaleves sajtos pirítóssal
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Házias Tyúkhús Levesalap - 1 darab
  • vöröshagyma - 2 darab
  • Rama Classic - 5 dekagramm
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • trappista sajt - 5 dekagramm
  • újhagyma - 1 csomag
  • toast kenyér - 8 szelet
  • őrölt csemege paprika - 1 csipetnyi

Elkészítés:

  1. A megpucolt vöröshagymát, újhagymát kis darabokra vágjuk és a felhevített RAMA margarinon lepirítjuk.
  2. Megszórjuk az őrölt pirospaprikával, majd felengedjük bő egy liter vízzel.
  3. Felforraljuk és ízesítjük a KNORR Házias tyúkhúsleves alappal.
  4. Készre forraljuk és sajttal megpirított toast kenyérrel tálaljuk.