Hagymakrémleves
Hagymakrémleves
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 5 dekagramm
  • vöröshagyma - 1 darab
  • liszt - 1 evőkanál
  • Knorr Zöldségleveskocka - 1 darab
  • póréhagyma - 1 darab
  • fokhagyma - 1 darab
  • Főzőtejszín - 2 dl
  • petrezselyem - 1 csokor
  • kenyér - 4 szelet

Elkészítés:

  1. A hagymákat megpucoljuk, felszeleteljük. Rama margarinon megfuttatjuk őket és felöntjük vízzel, majd beletesszük a leveskockát és a vágott petrezselymet. Felforraljuk, majd lassú forrásban 20 perc alatt készre főzzük. A tejszínből és lisztből habarást készítünk. A levest leturmixoljuk botmixerrel és behabarjuk. Kenyeret kockára vágjuk, serpenyőben megpirítjuk és a leveshez tálaljuk.
  2. A tejszínből és lisztből habarást készítünk. A levest leturmixoljuk botmixerrel és behabarjuk. Kenyeret kockára vágjuk, serpenyőben megpirítjuk és a leveshez tálaljuk.