Feltöltve:

Habos korong

timer 30
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

liszt10 dekagramm
sütőpor1 kevés
porcukor10 dekagramm
tojássárgája2 darab
tejszínhab1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A liszttel elkeverjük a sütőport, hozzáadjuk a porcukrot, 1 dl vizet és a 2 tojássárgát. A jól összegyúrt tésztából Ramával kikent, liszttel meghintett tepsibe evőkanállal kis halmokat rakunk, és mérsékelten meleg sütőben megsütjük. Amikor teljesen kihűlt, a tetejét tejszínhabbal és gyöngyökkel, vagy akár a habon friss gyümölccsel díszíthetjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre