Feltöltve:

Habos gesztenyekocka

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A tetejére

tej1 darab
tejszínhabpor1 csomag

A krémhez

tej3 dl
vaníliás pudingpor1 csomag
rumaroma0.5 üvegcse
cukor15 dekagramm
sütőmargarin20 dekagramm
gesztenyemassza50 dekagramm

A tésztához

kakaópor2 evőkanál
sütőpor0.5 csomag
liszt6 evőkanál
étolaj1 dl
porcukor6 evőkanál
tojás6 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, először kemény habbá verjük a fehérjéket, félretesszük. A tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a lisztet, a sütőport és a kakaót, majd a végén a felvert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Előmelegített sütőben nagy lángon kb. 15 percig sütjük. A krémhez a vaníliás pudingot felfőzzük a tejben, majd félrerakjuk hűlni. Közben a cukrot és a margarint habosra keverjük, hozzáadjuk a gesztenyemasszát, a rumaromát és a kihűlt pudingot is. Ha kihűlt a piskóta, rákenjük a krémet. A tejszínhabport a csomagon lévő használati utasítás szerint elkészítjük, és a krémre kenjük. Ízlés szerint csokidarát szórhatunk rá.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem