Feltöltve:

Habkarika

timer 190
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tojásfehérje1 darab
porcukor (tojásfehérjénként 7 dkg)1 kevés
ecet1 pár csepp

Elkészítés

1. lépés

Minden tojásfehérjéhez 7 dkg cukrot számítunk, majd gőz fölött felverjük kemény habbá. A cukrot apránként adagoljuk hozzá, végül pár csepp ecetet keverünk bele.

2. lépés

80 fokon 2,5-3 órán át szárítjuk a sütőben.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 105"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem