A tojásfehérjéket habverővel kemény habbá verjük, közben apránként beleadagoljuk a 20 dkg porcukrot. A maradék porcukrot, és a keményítőt átszitáljuk, és végül a citromlével együtt a habba dolgozzuk. Tepsire, vagy sütőpapírra két 20 cm, és egy 10 cm átmérőjű kört rajzolunk. A tortalapokhoz a tojáshabot nyomózsákba tesszük, és csigavonalban a körökre nyomjuk. Szélükre a maradék habból habrózsákat készítünk. Előmelegített sütőben, 140 fokon addig szárítjuk, amíg rózsaszínes, vagy sárgás nem lesz. A tejszínt a habfixálóval és a málnalekvárral krémesre felverjük. Nyomózsákba téve a habcsóklapokon elosztjuk, majd a lapokat egymásra illesztjük, végül gyümölcsökkel díszítjük.