Habcsók (sima)
Habcsók (sima)
  • timer5 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • tojásfehérje - 3 darab
  • cukor - 100 milliliter
  • citromlé - 1 pár csepp

Elkészítés:

  1. Elektromos habverő segítségével kedz el felverni a tojásfehérjéket a citromlével.Add hozzá a cukor felét és verd tovább.Akkor van kész,ha fejjel lefelé fordítva a tálat nem folyik ki ami benne van.Aztán keverd bele a maradék cukrot és keverd el.Aztán töltsd a kész masszát egy habzsákba és egy sütőpapírral bélelt tepsire nyomkodj belőle egyforma méretű halmokat.Vigyázz,hogy ne folyjanak össze.
  2. Melegítsd elő a sütőt 125 fokra!
  3. A 125 fokra előmelegített sütőbe rakd be,és 10-15 perc alatt süsd meg,majd szárítsd további 10 percen át a sütőben ami ki van kapcsolva.