Feltöltve:

Habcsók

timer 60
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

porcukor (szitálva)20 dekagramm
tojásfehérje4 darab
Dr. Oetker Sütőpor1 kávéskanál
étkezési keményítő1 evőkanál
dióbél1 darab
színes szórócukorka1 kevés

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tojásfehérjét a sütőporral (keverőgéppel alacsony fokozaton) kemény habbá verem, majd hozzáadok 10 dkg szitált porcukrot, és először lassú fokozaton, majd gyors fokozaton késsel vágható, kemény habbá verem. Ezután belepörgetem a 10 dkg szitált porcukrot és az étkezési keményítőt, majd kézi habverővel könnyedén beleforgatom.

  2. 2. lépés

    Nyomózsákba töltöm és halmokat nyomok belőle. Sütőpapírral bélelt tepsi közepébe egy-egy fél dióbelet teszek, a tetejét megszórom a színes cukorkákkal. 100 fokon, légkeveréssel 20 percig szárítjuk, majd 50 fokon kb. 20 percig tovább szárítjuk. A sütő ajtaját nem szabad nyitogatni.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre