Feltöltve:

Habcsók

timer 40
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A tésztához

tojásfehérje6 darab
citromlé1 evőkanál
porcukor40 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag

A krémhez

cukor12.5 dekagramm
Ráma12.5 dekagramm
tej1.5 evőkanál
kakaópor2.5 dekagramm
étcsokoládé1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tojásfehérjét verd kemény habbá, add hozzá apránként a porcukrot, a citromlevet, ízesítsd a vaníliás cukorral. Állítsd gőz fölé, és addig verd, amíg sűrű fényes masszává válik. Töltsd csillagcsöves habzsákba, és sütőpapírral borított tepsire nyomj „csókokat". Langyos sütőben szárítsd ki.

  2. 2. lépés

    A csokoládékrémhez a kakaóport forrázd le a tejjel. A margarint a cukorral keverd habosra, és dolgozd bele a kakaós tejet is.

  3. 3. lépés

    A kész csókokból kettőt-kettőt tapassz össze csokoládékrémmel, majd mártsd őket félig gőz felett megolvasztott csokoládéba. Rácsra téve hagyd hűlni.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Kókuszos tallér

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Mandulás holdacska

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Dió kosárka

timer 300"
mood Közepes
thumb_up 0

Mákos csillagok

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 0

Madeleine

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Dió sütemény

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gesztenyés levél

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Édes süti

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kávés pillangók

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Szilvalekváros párna

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kókusz kocka (mártogatós)

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis, narancsos cookie

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

mignyon

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0

Lekváros bukta

timer 160"
mood Közepes
thumb_up 1

Csokis perec

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0

Rákóczi túrós

timer 25"
mood Közepes
thumb_up 0