Feltöltve:

Gyümölcsös cheesecake bögrében

timer 60
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Morzsa

győri zabpehelykeksz (sima)0.5 csomag
Ráma3 dekagramm

Krémsajt

vaníliás cukor1 csomag
natúr krémsajt2 doboz
cukrozott sűrített tej2 tubus
tejszín0.5 liter
citrom2 darab

Elkészítés

1. lépés

Morzsa: a fél csomag győri zabpehelykekszet jól összetörjük, majd az olvasztott Ramával összekeverjük egy sütőpapírral bélelt tepsiben 9-10 percre a 175 fokra állított sütőbe toljuk.

2. lépés

Krémsajt: a 2 db citromot jól megmossuk, a héját egy tálba reszeljük, ráfacsarjuk a levét, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a 2 tubus sűrített tejet, végül a 2 doboz krémsajtot.

3. lépés

A tejszínt egy tálban lágy habbá verjük, majd óvatosan és apránként beleforgatjuk a krémsajtba.

4. lépés

Tálalás: Egy bögre aljára egy kis morzsát szórunk, rátesszük a krémet, és a tetejére barackbefőttöt teszünk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem