tejföl | 1.5 dl |
---|---|
vöröshagyma | 1 darab |
bors | 1 csipetnyi |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
Knorr Kapros Salátaöntet por | 1 csomag |
cukor | 1 teáskanál |
citrom leve | 1 darab |
metélőhagyma | 1 csokor |
kefír | 1 dl |
Tabasco szósz | 1 teáskanál |
lédús körte | 1 darab |
olajbogyó | 50 gramm |
borízű alma | 2 darab |
joghurt | 1 dl |
édes chili szósz | 3 evőkanál |
kapor | 1 csokor |
Gyümölcsös mártogatós a Előételek kategóriában
A meghámozott almát és körtét reszeljük le,a hagymát vágjuk finomra, majd csepegtessünk rájuk citromlevet.
A gyümölcsöket keverjük össze a joghurttal, a kefirrel és a tejföllel. Fokozatosan adjuk hozzá a borsot, a cukrot, a chili szószt és a Tabascót.
Ízesítsük Knorr salátaöntettel, majd keverjük össze a zöldfűszerekkel és az olajbogyóval. Hűtsük le.
Tálaljuk ropogós csirkemell csíkokhoz, hideg húsokhoz.