Gyulus finomság (csokipudingos, tejszínhabos rakottas)
Gyulus finomság (csokipudingos, tejszínhabos rakottas)
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • főzni való csokis pudingpor - 2 csomag
  • db tejszín, (3 dl) - 1 kis
  • babapiskóta - 3 csomag
  • keserű kakaópor - 4 evőkanál
  • tej - 1.5 liter
  • porcukor - 3 evőkanál
  • kristálycukor - 6 evőkanál
  • puha Rama - 10 dekagramm

Elkészítés:

  1. Megfőzzük a pudingot a tasakon leírtak szerint, hűtőbe tesszük, és hagyjuk kihűlni. Felverjük a tejszínt, azt a fajtát, amihez nem kell cukor, mert elég édes, (növényi), szintén be a hűtőbe. A kakaóporból és a tejből kakaó italt készítünk. A Ramát elkeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal. A babapiskótákat kiöntöm egy tálcára, és a többi hozzávalót is előkészítem. A kakaóitalban megforgatom egyesével a babapiskótákat, és egy szögletes jénai tál aljára elkezdem őket lefektetni. Erre csokipudingkrémet kenek, babapiskóta, majd tejszínhab. Erre megint babapiskóta, csokipuding, babpiskóta, és tejszínhabbal zárok. Másnap az igazi.