Gyros fetával
Gyros fetával
  • timer20 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • joghurt - 2 dl
  • napraforgó olaj - 4 evőkanál
  • sertés tarja - 50 dekagramm
  • feta sajt - 10 dekagramm
  • tortilla lap - 8 darab
  • Knorr Gyros alap Fokhagymás öntettel - 1 darab

Elkészítés:

  1. Egy nagyobb edényben keverjük el a KNORR Gyros alapot (a tasak szélesebb része) 4 ek. olajban, majd adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott húst, keverjük jól át és hagyjuk állni 1-2 percig.
  2. Egy másik keverőtálban keverjük simára a joghurtot a fokhagymás dresszing alappal (a tasak vékonyabb része), majd fóliával letakarva hagyjuk állni a hűtőben 5-8 percig.
  3. A befűszerezett húst pirítsuk forró serpenyőben további olaj hozzáadása nélkül, erős lángon kevergetve 8-10 percig.
  4. A húsdarabokat tegyük a tortilla lapokba a zöldségekkel és a feta sajttal együtt, majd tekerjük fel azokat.
  5. A joghurtos mártással kínáljuk.