Feltöltve:

Gyömbéres pác csirkeszárnyhoz

timer 5
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

1 kg csirkeszárnyhoz

Globus Ketchup2 evőkanál
szójaszósz1 evőkanál
fokhagymás chili szósz1 evőkanál
barnacukor1 evőkanál
őrölt római kömény1 teáskanál
őrölt gyömbér1 teáskanál

Tipp: 200°C-os sütőben süssük 20 percig, közben 5-7 percenként kenegessük át a páclével.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Tegyük a csirkeszárnyakat 10 g sóval ízesített 2 l forrásban lévő vízbe. Újraforrástól számított 5 percig főzzük.

  2. 2. lépés

    Ezalatt keverjük össze a ketchupot a szója és a chili szósszal. Adjuk hozzá a barnacukrot, fűszereket, a maradék 12 g sót. Keverjük át alaposan.

  3. 3. lépés

    A csirkeszárnyakat csipesszel vagy szűrőkanállal, jó lecsepegtetve, még forrón adjuk a páchoz, keverjük át alaposan, hogy mindenhol érje a keverék. Fedő alatt hagyjuk kihűlni.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 250"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem